Je browser is mogelijk verouderd waardoor de website niet optimaal te bezoeken is.

Voor het beste resultaat, gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox.

Medifit

De officiële website voor Medifit Helmond

Medifit Helmond is een sportschool gevestigd in Helmond. Na al een tijd een verouderde website te gebruiken hadden ze met mij contact opgenomen om deze te vernieuwen. Het doel van de nieuwe website was om nieuwe mogelijkheden te bieden zoals online inschrijven, nieuwsberichten plaatsen, en een modernere look creëren. Ook was de oude website niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.


Het vernieuwen van de website begon voor mij eigenlijk als een schoolproject. Ik moest de branding vernieuwen van een nieuw of bestaand bedrijf. Het leek me handig om dit meteen toe te passen op de website van Medifit. Na een voorbeeld te laten zien aan Medifit waren ze hier enthousiast over en ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van de site.


Omdat de oude website al een tijd geleden was gemaakt heb ik ervoor gekozen om de gehele website opnieuw te maken. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van het CMS WordPress omdat de klant aangaf eventueel zelf nieuwsberichten te willen posten. Hierbij heb ik eerst de website lokaal gemaakt en deze laten zien. Na een akkoord heb ik ervoor gezorgd dat de informatie van de oude website over werd gezet.


Als look heb ik geprobeerd zoveel mogelijk de kleur blauw terug te laten komen omdat deze kleur veel voorkomt binnen de sportschool en het een goede uitstraling geeft voor bedrijven. Het logo is verder niet vernieuwd, omdat deze nog goed was. Er is veel gebruik gemaakt van moderne methodes zoals dikkere fonts, subtiele kleuren en schaduwen waar nodig. Een aantal bestaanda foto's zijn overgezet en in een modern jasje gezet.


De site is nog steeds in ontwikkeling, omdat er nog nieuwe foto's op moeten komen. Dit zal de look van de website nog verder vorderen en afmaken. Verder ben ik blij met het resultaat wat ik heb kunnen leveren.


De klant was ook erg blij met het resultaat en wie weet zal ik de website in de toekomst nog een keer moeten updaten.

Jaar
2019
Project
Website
Rol
Designer / Developer
Technieken
HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, WordPress
Fonts
Poppins, Roboto
Kleuren

Links
Bezoek Website