Je browser is mogelijk verouderd waardoor de website niet optimaal te bezoeken is.

Voor het beste resultaat, gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox.

SecretElo

Een internationale gaming service

SecretElo is een internationale online service die gebruik maakt van professionele gamers om mensen te helpen bij bepaalde spellen. Ik werd door een kennis gevraagd om de homepagina te ontwerpen en ontwikkelen. Dit leek me een leuke uitdaging dus ben ik hier meteen mee aan de slag gegaan.


Omdat de opdracht alleen het maken van een informatieve homepagina was, heb ik niet gebruik gemaakt van een CMS maar wel van een grid-systeem, namelijk dat van Bootstrap. Verder heb ik geen bootstrap componenten gebruikt om de website zo authentiek mogelijk vorm te geven. De klant wilde graag dat rood de primaire kleur was omdat hij hier al enkele producten op had gebaseerd. Dit was geen probleem en hierdoor heb ik de primaire kleur rood gemaakt met een variatie van zwart & wit om deze kleur aan te vullen.


Om inspiratie op te doen heb ik gekeken naar vergelijkbare sites, en het viel me op dat ze vaak gebruik maakte van dezelfde lay-out door één lange pagina in verschillende secties te verdelen. De site maakt veel gebruik van tekst en om te zorgen dat het geen boek leek heb ik hier voldoende whitespace gebruikt en icoontjes om te verduidelijken waar een kopje over gaat.


Verder heb ik dit project vrij simpel gelaten door alleen de fonts 'Raleway' voor de text te gebruiken, en 'Lato' voor de buttons. De buttons zijn voorzien van een subtiele schaduw om een moderne look af te geven. Omdat ik hier nog niet erg veel ervaring met javascript had heb ik de animaties minimaal gelaten door alleen wat simpele fade-ins te gebruiken. Ook leek me een zwaar-geanimeerde site niet toepasbaar op dit project.


De klant was erg blij met het eindresultaat en tot op heden heeft de site nog geen update nodig gehad.

Jaar
2017
Project
Homepagina
Rol
Designer / Developer
Technieken
HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
Fonts
Raleway, Lato
Kleuren

Links
Bezoek Website