Je browser is mogelijk verouderd waardoor de website niet optimaal te bezoeken is.

Voor het beste resultaat, gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox.

scroll voor meer

Hoi — Mijn naam is Luc, een Nederlandse ICT student met een passie voor webdevelopment en een focus op creativiteit.


Hey, zoals je waarschijnlijk al hebt gezien; ik ben Luc. Mijn verhaal begon 23 jaar geleden in Nederland. Ik ben een gedreven ICT student die er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Dit komt vooral door mijn ervaring binnen de service-branche waarin ik allerlei services verleen aan mensen, mocht dit hardware of softwarematig zijn. Op dit moment werk ik als technisch medewerker in een computerwinkel, waarbij ik voornamelijk advies geef en technische werkzaamheden zoals troubleshooting en het assembleren / installeren van PC's uitvoer. In de toekomst hoop ik een baan te krijgen binnen de web-branche, waar het vooral om front-end development en grafisch design draait. Op mijn huidige opleiding hoop ik hier meer ervaring in te krijgen door allerlei projecten te ontwikkelen.

Deze website is gebouwd om allerlei projecten die ik in de afgelopen tijd heb gecreeërd te laten zien. Ik probeer zo veel mogelijk op deze site te publiceren en zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven waar het project om draait. In deze projecten vul ik mijn technische kennis zo veel mogelijk aan met creativiteit om een mooi eindproduct op te leveren, met een goede balans tussen design en functionaliteit.

Voel je vrij om via de onderstaande links contact op te nemen of mijn LinkedIn pagina te bekijken. Hier kun je een meer gedetailleerde versie vinden van mijn ervaring. Eventueel kun je op mijn Github kijken om de broncode van projecten die ik heb geupload te bekijken. Op dit moment ben ik druk bezig om dit op te bouwen en om zo veel mogelijk projecten te publiceren. De beste manier om contact op te nemen is om mij toe te voegen op LinkedIn en mij hier een bericht op te sturen, of om een mail te sturen naar [email protected] Dit e-mail adres check ik regelmatig en ik zal z.s.m. op alle berichten reageren.

Github LinkedIn Contact